Kad se sastanak na slepo završi srećno!

Iako ste vrlo verovatno bar jednom (milom ili silom) završili na dabl dejtu koji nije prošao baš onako kao što ste očekivali, ovi parovi su i više nego odličan dokaz da prijatelji ponekad znaju što je najbolje za vas. Nemoguće je da vam vaša prijateljica pronađe i namesti baš princa na belom konju, ali ako vas dobro poznaje, kako onda sme da pogreši? 🤬🤬 Nekad na dabl dejtove zovete svoje prijatelje kako bi učinili slobodnom drugu vašeg dečka, za kog, ruku na srce, nemate hrabrosti da kažete svom partneru da je predosadan. Nekad im se energije poklope, pa su varnice očiglednije nego između vas i vašeg dečka. Vi ste, kao dobar prijatelj, tada srećni zbog drugoga i nadate se da dečko sa kim uparujete drugaricu ne krije nikakve skelete u ormaru. 🙄🙄🙄

Princ Hari i Megan Markl

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

IZVOR: IG / @meghanmarkle_official

Hari i Megan upoznala je zajednička prijateljica koja Harija zna od detinjstva, a koja je radila kao PR u Ralph Laurenu. U intervjuu u kojemu je Megan pričala o njihovom prvom izlasku, rekla je sledeće: Definitivno se radilo o sastanku na slepo. Nisam previše znala o njemu pre nego smo se upoznali i jedina stvar koju sam pitala pre nego što sam pristala na izlazak bila je: Je li dobar?

Emili Blant i Džon Krasinski

View this post on Instagram

A post shared by John Krasinski (@johnkrasinski)

IZVOR: IG / johnkrasinski

Slavne je glumce upoznala zvezda filma Đavo nosi Pradu, En Hatavej. Za Krasinskog je to bila ljubav na prvi pogled. - Bio je to jedan od onih trenutaka u kojima uopšte nisam tražio vezu i jedini cilj bio mi je zabaviti se u L.A.-u. Onda sam upoznao Emili i preplavila me nervoza. Pomislio sam: O Bože, mislim da ću se zaljubiti u nju. Već sam joj prvi prvom rukovanju rekao: Sviđaš mi se - bio je iskren o svojim osećanjima Džon.

Sofija Vergara i Džo Manganielo

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

IZVOR: IG / sofiavergara

Vergarin kolega sa seta serije Moderna porodica, Džes Tajler Ferguson, par je upoznao na jednoj zabavi nakon koje je Manganielu potajno dao Sofijin broj telefona znajući kako je par stvoren jedno za drugo.

En Hatavej i Adam Šulman

View this post on Instagram

A post shared by COUPLE INSPIRATION (@couple_inspoo)

IZVOR: IG / couple_inspoo

Par je upoznala zajednička prijateljica na filmskom festivalu u Palm Springsu 2008. godine. Venčali su se 2012. godine, a činjenica da njihov brak i dalje traje i više je nego dovoljan dokaz da prijatelje itekako vredi slušati.

Autor: redportal.rs

#dabl dejt

#dejt

#parovi

#poznati

#sastanak