Bračni par se našao u krajnje neobičnoj situaciji 😅

Vlasnik građevinske firme Dejvid de Bir i njegova supruga Mariska de Bir našli su se u krajnje nezgodnoj i neobičnoj situaciji. Naime, bračni par je otišao u Afriku kako bi proverili stanje na imanju, na kom se nalazi kuća Dejvidovog oca koja je trenutno na prodaju. Međutim, kada su stigli sačekalo ih je iznenađenje jer se neko već uselio. 😅

Na snimku koji je Dejvid objavio na svom Fejsbuk profilu, vidi se da lavovi nisu odmah primetili da je neko stigao na imanje (što možda i nije tako loše 😅), ali su reagovali čim je Dejvid otvorio vrata. Situacija, ali i same životinje izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama. Jedan od korisnika našalio se i poručio bračnom paru da bi mogli da zadrže lavove kao kućne čuvare i tako izbegnu mogućnost da im neko provali u kuću.

IZVOR: FB / David De Beer

Objašnjenje zašto su se mačke našle na Dejvidovom imanju je to što je Lidvud okružen grmljem koji se prostire na 5.500 hektara. Oko ovog netaknutog grmlja nalazi se kanjon reke Blejd koji smatra se trećim najvećim kanjonom na svetu i Nacionalni park Kruger.

Autor: redportal.rs

#Afrika

#Lavovi

#Nacionalni park Kruger

#reka Blejd