Liz Duong je sela u avion u Melburnu i poletela za Srbiju, a njena majka je tek tada saznala šta je uradila

Draga Mama,

U vreme kada ti pišem Melburn je pod karantinom, ali ti me gledaš danas ispod sunca srećnu i zdravu.

Ja znam da ono što ću ti reći će biti veoma teško za tebe da razumeš i znam da ćeš biti veoma tužna. Ali kao i svaka nova avantura koju sam napravila, kada prestaneš da budeš ljuta i zabrinuta zbog mene, ja znam da ćeš biti ponosna na mene kao što si uvek bila.

Želim da iskoristim ovu priliku da ti se zahvalim što si me odgajala da budem dobra osoba. Ja znam da se nismo uvek slagali, ali sada imam dovoljno iskustva da znam da sve što si uradila, uradila si, jer me voliš.

Zbog toga bih želela da iskoristim ovu priliku da ti kažem da te volim, da volim tatu i Krisa celim srcem. Izvini što ti nisam rekla da se selim u Srbiju. Izvini što ti nisam rekla ništa ranije, jer nisam želela da se brineš više nego što treba.

Idem u školu i bavim se svojim hobijima, ali najvažnije, provodim svoje najbolje dane mladosti živeći kao u bajci.

Srbi su najgostoljubiviji ljudi na svetu i dobro me čuvaju. Znam da ovo nije taj put kojim bi želela da idem, ali znam da bi želela za mene da budem srećna, a to jesam. Ne brini za mene, biće sve u redu.

S ljubavlju,

tvoja ćerka Liz.

Emotivnu poruku ove hrabre devojke možete pogledati na videu:

IZVOR: YT / Liz Learns Serbian

U poruci ispod videa Liz je napisala:

- Pre 2 meseca spakovala sam svoje kofere, dala otkaz na poslu i preselila se u Beograd u Srbiju. Moja mama nije nije znala. Saznala je na dan moga leta iz Melburna za Srbiju. Detalje ćete videti u mom drugom videu nakon ovog, ali da - to je bilo tužno "doviđenja".

I dodala:

- Kada sam sletela u Srbiju, trebalo mi je skoro mesec dana da se smestim (preseljenje u drugu zemlju nije laka stvar) i počela sam da snimam tek posle nekoliko nedelja. Izvinjavam se što nisam ništa aploudovala 3 meseca, ali se nadam nakon ovog videa, da ćete razumeti zašto mi je trebalo ovoliko dugo da se vratim u normalu. 🥰 Iznenađenje!

Njenu poruku majci na srpskom jeziku pogledajte ovde:

IZVOR: YT / Liz Learns Serbian

Avanture Liz Duong u Srbiji možete pratiti i na njenom Instagram profilu.

View this post on Instagram

I finally arrived in Serbia ❤️ Watch my new video on my channel !!! 😍 I have two versions ... In English (for my family and friends from Australia) and in Serbian (for Serbs). Коначно сам стигла у Србију ❤️ Погледајте мој нови видео на мом каналу!!! 😍 Имам две верзије... На енглеском (за моју фамилију и пријатеље из Аустралије) и на српском (за Србе). Enjoyyyy!!! Уживајтееее ❤️❤️❤️🥳

A post shared by Liz Duong (@lizmaos) on

IZVOR: IG / @lizmaos

Liz, želimo ti miran i lep život u Beogradu i da u njemu sakupiš mnogo uspomena 💖

Autor: redportal.rs

#Srbija

#Viral

#melburn