Sestre koje žive 20 minuta jedna od druge porodile su se isti dan i obe dobile dečaka 🤗

U aprilu 2020. godine Ešli Karut i Britani Šil su saznale da su trudne i kad im je termin za porođaj.

Međutim, Ešli je počela da se porađa istog dana kada je Britani imala zakazanu indukciju, tako da su njih dve mogle zajedno da prođu kroz ovo iskustvo, a njihove bebe sada dele isti rođendan.

Ono što je zanimljivo jeste da su ove dve devojke, zapravo, sestre. Njih dve žive 20 minuta jedna od druge u Tvin Siti području (Twin City). Njih dve su za lokalnu CBS stanicu izjavile da im je ovo zajedničko iskustvo dobrodošlo, s obzirom na celu situaciju sa pandemijom.

- Ništa nam nije normalno ovih dana, pa čak i darivanje deteta. Ništa nije onako kako smo zamislile, tako da je dosta teško, ali nalazim utehu u tome što imam sestru koja prolazi kroz istu stvar. Ešli mi je poslala poruku oko pola 3 ujutru: "Počele su mi kontrakcije, možda ću te sresti u bolnici." - izjavila je Britani.

Obe su primljene u lokalnu bolnicu gde su dobile sobe, jedna pored druge.

- Uspela sam da joj se javim i da je vidim, i samo smo uputile jedna drugoj poglede. To je jedan od onih momenata koje zamišljate da će se dogoditi na neki specijalan način, tako da je sve bilo previše emotivno za obe - rekla je Ešli.
- Sve vreme smo razmenjivale poruke tipa "Na koliko su ti koncentracije?" ili "Jesi primila epidural?" - nadovezala se Britani.

Njih dve su čak imale i zajedničke doktore i sestre, a Ešli je tokom intervjua dodala da su se sve vreme smejali i šalili na zbog ove skoro nemoguće situacije. Ešli je bila prva koja se porodila, zatim Britani, a obe su dobile sinove. Britani i njen muž su svom podmlatku dali ime po Ešlinom ocu koji je preminuo od raka u 2016. godini.

Ešli je objasnila da je ova slučajnost da su se porodile na isti dan, sigurno znak koji je poslao njen tata kako bi im poručio da je uz njih:

- Jednostavno, to je nešto što bi on uradio. Stvarno smo osetile prisustvo Boga kroz ovo iskustvo jer je sve bilo zastrašujuće zbog cele situacije sa koronavirusom, bez mogučnosti da nam porodica dodje u posetu, osim naših muževa - zaključila je ona.

Autor: redportal.rs

#bebe

#porodjaj

#sestre

#sin