Jedna dirljiva ispovest

Vesti o novom čudu stižu nam iz manastira Tumane 💓. Naime, reč je o svedočenju Jasne Đurović iz Banjaluke 👇🏻👇🏻👇🏻

Želim da podelim moja nedavna iskustva sa Vama. U septembru dobila sam veoma loš ginekoliški nalaz, nikad gori 😥. Doktorka me je pozvala i rekla da sumnjaju na rak grlića materice i da moram na dodatne pretrage. Urađen je Papanikolau test i te analaze su pokazale prisustvo malignih ćelija visokog rizika.
Otkako mi je doktorka rekla da su mi nalazi jako loši, odmah sam počela sa korišćenjem ulja iz kandila. Često zam zvala manastir i molila monahe da se pomole za moje zdravlje 🙏🏻.
Kada sam uradila dodatne analize i kolposkopiju, gde se sve jasno vidi, lekari su u čudu gledali kako nema ničega i da je materica čista kao i sve ostalo 💪🏻!
Pre tih dodatnih analiza pomazivala sam se uljem. U Tumanu sam bila na Svetoj tajni jeleosvećenja, na Dan Svetog Nektarija. Nakon toga lekari su opet ponovili Papa-test - nalazi su bili dobri 🙏🏻. Duboko verujem da su ulje i molitve Svetom Jakovu i Zosimu pomogle.
Moja sestra je dugo godina imala problema sa jajnicima, često je završavala u bolnici zbog bolova i cisti koje su zahvatale jajnike. Pre 5 mjeseci lekari su joj konstatovali maligni karcinom u početnoj fazi, tad sam vam skoro svaki dan slala njeno ime da upišete za molitvu. Novembra prošle godine operisala je tumor na jajnicima. Lekari su joj izvadili matericu, jajnike i deo trbušne maramice. Donela sam joj ulje iz kandila iz manastira Tumane. Mazala se redovno, pila i svetu vodicu, a ja sam i dalje redovno slala vama njeno ime za molitvu za ozdravljenje.
Pre neki dan bila je na ultarzvučnom pregledu, gde se pokazalo da je sve u redu 🙏🏻. Danas je dobila sve nalaze tumor-markera i sve je u redu, kao i ultrazvuk.
Slava Svetom Jakovu i Svetom Zosimu 🙏🏻💓.

Autor: redportal.rs

#manastir tumane

#sestre

#svedočenje

#čudo