Vera i snaga svih tih godina bila je sve jača i neprolazna 🙏🏻

Još jedna dirljiva ispovest stiže iz manastira Tumane 🙏🏻. Naime, Olivera i Nenad Matić, iz Požarevca, podelili su svoju sreću - posle 15 godina dobili su ćerkicu 💓💓💓!

Pročitajte njihovo svedočenje u nastavku 👇🏻👇🏻👇🏻

Priča počinje davno, još pre 15 godina... Bilo je ljubavi, zdravlja, lepote. Međutim, nije bilo onog najvažnijeg, najlepšeg i najdražeg. Kada su ljudi prestali da veruju da će nam se to ostvariti, Bog nije, a nismo ni mi 🙏🏻💪🏻! Problemi su bili skriveni, bilo je jako teško da se nađe rešenje. Čovek to nije umeo da otkrije i leči, ali Bog jeste, i to onda kada je smatrao da treba. Godine su prolazile, sa njima i pregršt molitvi. Vera i snaga svih tih godina bila je sve jača i neprolazna 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.

Foto: manastirtumane.org/Manastir Tumane

U manastir smo jako često dolazili i svaki put istrajali u želji i molitvama, sa puno vere i ljubavi, suznih očiju prilazili svetiteljima, a pre svega ikoni Majke Božije! Vodili su nas pravim putem do uspeha, bilo je potrebno mnogo verovanja, strpljenja i srca puna ljubavi, mira i praštanja. Nekome se brzo to ostvari, a nekome Bog daje vremena iz razloga samo Njemu znanog. U to se ne sumnja, niti se dovodi u pitanje, niti se gubi vera i nada. Nema razočaranja!
Bogu je sve moguće. Došao je i taj dan kada nas je pogledao. Naša Anđelka rodila se 23. 12. 2022. godine. Sa velikom srećom i verom odgajamo je u duhu hrišćanstva! Večna zahvalnost Gospodu Bogu, Prečistoj i Presvetoj Majci Božijoj, svetiteljima i manastiru!

Autor: redportal.rs

#dete

#manastir tumane

#ćerkica

#čudo