Za predstojeću Novu godinu trebalo bi da smislite izvanredne planove za prijatelje i porodicu 💗

Nakon previše turbulentne 2020, pred nama je još jedna godina. Godina pred nama puna novih prilika za iskorišćavanje, ciljeva za postizanje i napretka.

Za predstojeću Novu godinu trebalo bi da smislite izvanredne planove za prijatelje i porodicu.

Ovo je jedna od najboljih prilika za ponovno postavljanje prioriteta za svoje obaveze koje su odložene za sledećih mesec dana, nedelju ili verovatno kada počne zima. Savetujemo vam da pripremite listu najboljih ciljeva koje želite da postignete, promena u načinu života koje želite da napravite i stvari koje želite za društvo. Možete jednostavno odabrati nekoliko njih koje možete postići jer samo nekoliko ljudi može ispuniti svoju rezoluciju.

Foto: pexels.com

Došli smo do ovih 5 različitih odluka za Novu 2020. godinu - ove ideje vam neće samo pomoći da svoj život učinite srećnijim već će biti i mali doprinos društvu. Ako biste ispoštovali samo 50% njih, možete poboljšati svoj život i svoju okolinu.

Foto: pexels.com

1. Dajte prioritet porodici - U životnoj vrevi nemamo dovoljno vremena, obično nemamo dovoljno vremena. Ovo nas drži daleko od naših voljenih i porodice. Dakle, u ovoj novoj godini sačuvajte malo vremena za porodicu bez obzira da li za nedelju dana izlazite na zdrav razgovor ili večeru.

2. Ostavite cigare - Kao što svi znamo da je pušenje štetno za zdravlje, mnogi od nas su vrlo ovisni o njemu. Znate da pušenje uzrokuje rak, pa je krajnje vreme da od njega prestanete od prvog dana. S druge strane, stavite svoj prvi prioritet u novogodišnjoj rezoluciji.

Foto: pexels.com

3. Postanite deo dobrotvornih organizacija - Odvojite malo vremena za dobrotvorne aktivnosti doniranjem hrane, ličnih usluga ili odeće siromašnim ljudima.

4. Pronađite malo vremena za sebe - Vreme je presudna stvar u životu, zato morate zadržati malo vremena za sebe. Samo idite u bilo koji park ili terasu i opustite telo i dušu oko 20-30 minuta.

Foto: pexels.com

5. Živite svoje snove punim plućima - I poslednje, ali ne najmanje važno - radite ono što želite, jer život dobijamo samo jednom i naše je prvo pravo da ga živimo prema našim potrebama. Ova godina je pokazala koliko je život krhk i koliko zapravo moramo biti svesni da ga treba živeti punim plućima.

Foto: pexels.com

Autor: redportal.rs

#2021

#Nova Godina

#novogodišnje odluke

#praznici