Zaljubile se 🙄

Tri čuvarke zatvora su i same završile iza rešetaka, a razlog tome su nedozvoljene afere sa zatvorenicima u najvećem zatvoru u Velikoj Britaniji.

Obuka za borbu protiv korupcije pokrenuta je u zatvoru Bervin u Reksamu u Velsu, gde su Dženifer Gavan (27), Ajša Gan (27) i Emili Votson (26) imale afere sa zatvorenicima.

Dženifer se izjasnila krivom za nedolično ponašanje na javnoj funkciji između aprila i jula 2020. u Bervinu, prenosi Birmingham Live.

Optužena je da je ušla u neprikladan odnos sa zatvorenikom Aleksom Koksonom, koji sada ima 25 godina. Dženifer je takođe optužena da je prihvatila 150 funti da bi unela mobilni telefon u zatvor i komunicirala je sa njim putem telefona nelegalno.

- Izražavam iznenađenje što zaposleni u zatvoru Bervin daju njoj podršku i kritični su prema drugim zaposlenima u Bervinu. To je stvar za koju mislim da treba skrenuti pažnju nadležnima u zatvoru, rekao je sudija Niklas Pari.

Ajša je 2019. imala vezu sa "opasnim" Kuramom Razakom koji je odležao dvanaest godina zbog zavere za pljačku.

Emili je bila u zatvoru jer je izvršila seksualni čin nad zatvorenikom u svojoj ćeliji na Božić. Emili je postala zaluđena zatvorenikom Džonom Mekgijem, koji je služio osam godina zbog opasne vožnje koja je rezultirala smrću.

- Ogromna većina osoblja Zatvorske službe je vredna i posvećena i nećemo oklevati da kaznimo one koji krše pravila. Više od 500 članova osoblja zatvora Bervin prošlo je obuku o prevenciji korupcije u poslednjih 18 meseci i naše pojačano obezbeđenje štiti zatvor od pokušaja krijumčarenja nedozvoljenih predmeta unutra, rekao je portparol zatvorske službe.

Zatvorsko osoblje se proverava svakih 10 godina. Pojačano obezbeđenje kapije je takođe uvedeno u pokušaju da spreče čuvare da krijumčare nedozvoljene predmete iza rešetaka.

Autor: Telegraf.rs