Izvela numere na srpskom i engleskom jeziku

Srpska glumica Jelena Gavrilović oduševila je publiku u Njujorku na gala manifestaciji u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja, a koja je za cilj imala prikupljanje donacija za stipendije srpskih studenata 🍀🍀🍀. Jelena je na otvaranju događaja svojom izuzetnom glasovnom interpretacijom izvela 2 numere, na srpskom i engleskom, uz klavirsku pratnju muzičara Filipa Bulatovića, a zajedno sa Đorđem Petkovićem, članom Odbora Srpskog filantropskog udruženja, vodila program koji je kao krunu večeri imao nastup legendarnog Zdravka Čolića.

Foto: redportal.rs/Srpsko filantropsko udruženje / Nikola Bradonjić

Gala događaj održan je u istorijskom zdanju Gotam hol u Njujorku i okupio je 400 ljudi iz Sjedinjenih Država, Srbije, kao i drugih zemalja.

Događaj je prikupio više od 85.000 dolara za stipendije srpskih studenata u okviru programa Fondacije Studenica. Ovaj iznos će omogućiti da više od 55 srpskih studenata koji nemaju finansijsku podršku, a akademski su uspešni, neometano nastave ili dovrše univerzitetske studije. Fondacija Studenica, koja postoji već 29 godina, do sada je prikupljanjem sredstava pomogla obrazovanje preko 2.000 studenata.

Foto: redportal.rs/Srpsko filantropsko udruženje / Nikola Bradonjić

Autor: redportal.rs

#Jelena Gavrilović

#Njujork

#Srpsko filantropsko udruženje