MIŠIĆI: Presrećni smo, nismo očekivali ovako nešto, sada nećemo svi spavati u jednoj sobi!

Veliku zahvalnost dugujemo vama koji ste objavili priču porodice Mišić i pomogli u prikupljanju sredstava za izgradnju novog doma porodici Mišić. U ime porodice želimo da vam se zahvalimo!

Porodica Mišić koju čine otac Mića (43), majka Tamara (37) i sinovi Mihajlo (12) i Božidar (10), živi u selu Stajkovce, nedaleko od Leskovca. Malo je reći da smo bili uznemireni kada smo videli stanje kuće i nepodnošljive uslove u kojoj žive Mihajlo i Božidar sa svojim roditeljima i zbog toga smo pokrenuli veliku akciju prikupljanja pomoći da im obezbedimo normalne uslove za život!

- Presrećni smo, nismo očekivali ovako nešto, sada nećemo svi spavati u jednoj sobi!

Mi im želimo da u novom domu pronađu svoj mir, da iz nje vidimo samo radost i blagostanje i verujemo da će im život sada biti mnogo lakši, a mi nastavljamo dalje!

Naša je sreća osmeh na njihovim licima!

- U kući je sve u potpunosti novo, a ovo su neki od radova koje smo uradili: Nova stolarija, sanitarija, novi nameštaj, nova bela tehnika, zamenjena je kompletna vodovodna i kanalizaciona mreža, krov i krovna konstrukcija, u svim sobama je novi laminatni pod, a odrađena je i fasada kuće u celosti!

Veliko hvala dugujemo firmama koje su se odazvale:

Nevena kolor Agromašina plus, Salon nameštaja Mita, Stefprom, StovarišteStolar nameštaj Agromiks, mlinVip, stolarija HSV, Vlasotince, Restoran Moravac, Berbernica Gordon.

Priča porodice Mišić:

Porodica Mišić koju čine otac Mića(43), majka Tamara(37) i sinovi Mihajlo(12) i Božidar(10), živi u selu Stajkovce, nedaleko od Leskovca.

Malo je reći da smo bili uznemireni kada smo videli stanje kuće i nepodnošljive uslove u kojoj žive Mihajlo i Božidar sa svojim roditeljima.

Da im je borba za bolji život neprestana dokazuje i to da otac Mića već godinama radi samo u trećoj smeni kako bi majka Tamara mogla da ide u nadnicu kada decu isprati u školu. Propala stolarija, oronuli zidovi, posledice poplava, stari nameštaj, hladan i jeziv prizor prostorija je samo deo onoga što možete videti u njihovoj kući.

Majka sa decom spava u jednoj sobi i to je jedina soba koju greju i u kojoj mogu da borave, a otac Mića, rekli bismo da se ne seća kakav je osećaj normalno spavati. Majka Tamara je imala teško detinjstvo, rođena je bez jednog oka i imala je tešku operaciju glave ali pored svega toga nju to ne sprečava da radi nadničarske poslove po selu kako bi prehranila porodicu. Vrednu decu, Mihajla i Božidara, kada majke i oca nema kod kuće, čeka i te kako naporan posao oko kuće, a sami spremaju i obroke kada ima uslova za to.

Foto: Pokreni zivot

Autor: Redportal.rs

#Pokreni život

#Pomoć

#deca