Hotel ima sopstvenu osmatračnicu u obliku diska.

Video koji prikazuje ambiciozni dizajn plutajućeg "hotela budućnosti", koji bi mogao da primi 5.000 gostiju i koji može ostati u vazduhu godinama, podelio je internet.

Na Jutjubu je objavljen snimak letećeg hotela budućnosti koji "nikada ne može da ostane bez goriva".

Zahvaljujući nuklearnoj energiji, prvi leteći hotel nikada neće ostati bez goriva i može da leti nekoliko godina bez dodirivanja tla - tvrdi se u opisu futurističke letilice koji prenosi britanski list Independent.

Prema ambicioznom dizajnu lebdećeg "hotela budućnosti" pod imenom Skaj kruz - letilica bi trebalo da može da primi 5.000 gostiju.

U opisu, dizajneri navode da krstaricu pokreće nuklearna energija i da njom upravlja sistem veštačke inteligencije. Hotel ima sopstvenu osmatračnicu u obliku diska u kojoj bi putnici mogli da vide neverovatne prizore.

Projekat je predstavljen kao destinacija za odmor poput luksuznog broda za krstarenje, a u video snimcima se ističu barovi, restorani, bazeni, bioskopi, pozorišta, gejming sobe, kao i prostorije za venčanja i proslave.

Dizajneri tvrde da će, dok brod ostaje u vazduhu godinama, putnici biti snabdevani zalihama putem električnih komercijalnih ili privatnih aviona, koji bi mogli da slete na vrh krstarice.

U video-materijalu na kojem je prikazan dizajn Tonija Holmstena i animacija Al-Gailija, tvrdi se da Skaj kruz ne bi imao "ugljenični otisak", i da bi imao 20 električnih motora koji "obezbeđuju čistu, nuklearnu energiju".

Leteći brod je predstavljen kao destinacija za odmor poput luksuzne letilice za krstarenje, gde će biti više barova i restorana, bazena, paluba za osmatranje, bioskopa i pozorišta i soba za igre - kao i mesta za venčanja koja su na raspolaganju za parove.

Video: Twitter.com/@Rainmaker1973

Autor: Telegraf.rs

#AVION

#hotel

#let