Deca su uživala u Čorbinim specijalitetima 🌝

Drugog dana Uskrsa u dečijem selu u Sremskoj Kamenici bivši zadrugar Milan Janković Čorba organizovao je humanitarni festival Gastro Hood .

Događaji su prisustvovali su najpopularniji tiktokeri Branko i Wajwai, mlada pevačica Nina Todorović kao i bivši zadrugari a sada voditelji Red tv Stefan Milošević Panda i Filip Djukić. Ova mlada ekipa pokušala je na sve načine da ulepša praznike korisnicima doma dr Milorad Pavlović

Foto: Privatna arhiva

Od kako je izašao iz Zadruge, Čorba je započeo dokumentarni serijal Gastro Hood koji je do sada u 6 epizoda u kuhinji na točkovima otišao širom granica Srbije, kuvao i slušao priče običnih ljudi. 

Foto: Privatna arhiva

Ono što je posebno privuklo pažnju obzirom da se domaća štampa bavi spekulacijama ko je prebio tiktokera a od juče se  među imenima našao i jedan od učesnika Idj talent show programa koji je zbog nasilničkog ponašanja diskvalifikovan. Andrija je na svom Instagram profilu negirao da je u pitanju pomenuti takmičar. Na slikama sa samog događaja vidimo da tiktoker nema vidljivih povreda i da mu je druženje sa decom izuzetno prijalo.

Kako je bilo u Sremskoj Kamenici i da li su deca bila zadovoljna Čorbinom hranom videćete na RED tv-u u emisiji Pitam za druga koja počinje u nedelju u 20 č.

Autor: Redportal.rs

#deca

#filip

#panda

#čorba