Star si onoliko koliko se osećaš starim 🤗

Ako ste ikada pomislili da je kasno ili da ste previše stari da bi uradili neke stvari, ovaj čovek će vam promeniti mišljenje.

Kineski glumac 84-godišnji Vang Dešun je pre nekoliko godina pokazao da određeni podvizi ipak nisu predviđeni samo za mlađu ekipu. On je 2015. godine prošetao modnom pistom na kineskoj nedelji mode i oduševio ceo svet. Svojom harizmom, samouverenošću i energijom pokazao je da godine nisu prepreka da probate nešto novo i da ne treba da odustajete od svojih želja.

IZVOR: YT / HODGE - PODGE

Pored glume i modelinga, Vang se bavi skijanjem, umetnošću, plivanjem i ide u teretanu.

IZVOR: YT / New China TV

U 44. godini počeo sam da učim engleski jezik. Sa 49 godina, stvorio sam vlastitu grupu za pantomimu, a sa 50 godina prvi put sam krenuo u teretanu. U 57. godini, igrao sam na sceni i kreirao sam jedinstveni umetnički koncept pod nazivom "živa skulptura". Sa 70 godina sam istinski krenuo da radim na svom telu. Sa 79 godina, prvi put sam se popeo na govornicu. Sada imam 80 godina i još uvek imam planove. Postoje snovi kojima težim. Kada kažete da je prekasno, razmislite, jer to može biti samo opravdanje za to što ništa ne radite i ne preuzimate odgovornost za svoj život i ostajete na istom nivou, stalno - izjavio je Van Dešun u jednom intervjuu.

IZVOR: YT / อองรี, ongri.com

Autor: redportal.rs