Kada je policija proverila IP adrese s koje su poslate poruke, ostali su šokirani. 🙄

Da se osvetu posluži hladnu htela je i Kortni Ajrlend-Ejnsvort (20) koja je zbog "slomljenog" srca bivšem momku Luisu Džoliju (22) smestila zatvor.

Kortni je napravila 30 lažnih Instagram profila kako bi policiji mogla da priloži "dokaze" o uhođenju. Njen plan je bio da sama sebi šalje poruke sa lažnih profila i predstavi se kao Luis koji očajnički želi da je vrati i to po svaku cenu.

Kortni je dokaze prikupljala 4 meseca, a onda je otišla u policiju i sa suzama u očima ispričala lažnu priču, u koju su svi poverovali. 😥

Luis je uhapšen, u pritvoru je provero 81 sat, a na kraju je optužen za uhođenje i određen mu je kućni pritvor. Zbog ove situacije, Luis je izgubio mnogo prijatelja i posao. Međutim, Luis nije hteo da odustane od pravde i sve vreme je tvrdio da poruke nisu njegove. Policija je uslišila njegove molbe i odlučili su da provere IP adresu s koje su poslate poruke.

I imali su šta da vide. Čak 30 Instagram profila je napravljeno sa dve IP adrese. Ubrzo su ih povezali sa mobilnim telefonom i došli su do jednog imena - Kortni Ajrlend-Ejnsvort. Optužbe protiv Luisa su ubrzo odbačene, jer je Kortni sve priznala na sudu. Dok je Kortni plakala na optuženičkoj klupi, snimatelj Ijan Haris joj je rekao:

Stvorila si potpuno izmišljenu, ali verodostojnu priču i "isplela" otrovnu mrežu lažu u koju smo svi poverovali.Kortni je osuđena na 10 meseci zatvora, i određena joj je zabrana prilaska Luisu na 10 godina.

Autor: Telegraf.rs

#Svađa

#devojka

#ljubav