Mališa je iz kreveta svojih roditelja krenuo prema drugoj sobi,u kojoj je video zmiju dugačku 35 cm. 😱

Jednogodišnja beba Imad Gadir koji živi u Šfaramu u Izraelu je povredio najopasnijeg reptila. Na svu sreću dečak nije povrijeđen, ali je odveden u bolnicu kako bi se ispitalo da li ima slučajno nekih povreda.

Bebin deda Imada Šahin ispričao kako je došlo do ovog čudnog događaja. Naime, mali Imad se probudo oko 6.30 č. Otac bebe je već bio otišao na posao, a mališa je iz kreveta svojih roditelja krenuo prema drugoj sobi,u kojoj je video zmiju dugačku 35 cm. Na bebinu sreću zmija verovatno nije očekivala da će je mališa zgrabiti i odgristi joj glavu.

Po analizma koje su urađene nad malim Imadom zmija nije bila otrovna, a deda je o ovoj situaciji rekao:

- Nije to bio lep prizor. On je beba, nije znao šta radi. Mislio je da je to igra. Ne želim da se ta stvar bilo kome dogodi - rekao je Imadov deda.

Mnogi se verovatno pitaju gde je bila bebina majka dok je otac bio na poslu, po njenim tvrdnjama bila je u kuhinji, grejala je mleko bebi.

- Otišla sam u kuhinju da mu donesem mleko, kada sam se vratila, videla sam da je već jede. Počela sam da toliko jako da vrištim da su komšije odmah dotrčale. Još ne mogu da verujem u ono sto sam videla - rekla je bebina majka.

Foto: Ilustracija / Nezavisne.com

Autor: Redportal.rs

#Izrael

#beba

#majka