Sjajna priča jedne mlade majke

Zvezda Tik Toka Britni iz Britanije ima 33 godine i već 12-oro dece!

Prvo dete je rodila sa 16 godina i iz 1. braka ima petoro dece. Razvela se 2010. godine, a 2012. je neočekivano zatrudnela i rodila 6. dete.

Provela je 3 godine kao samohrana majka sve dok 2014. godine nije upoznala svog sadašnjeg supruga Krisa. Nije prošlo mnogo vremena kada su dobili prvo zajedničko dete, sina Silasa u leto 2015. godine. Kasnije je rodila još jednog sina, a zatim i trojke. Nakon njih usledila je i dvanesta trudnoća.

- Osećala sam veliku sramotu što sam ponovo zatrudnela. Ipak, kada se moja ćerka Džesalin rodila bila je tako nevina i lepa. Čim sam je ugledala sve negativne emocije su nestale. Prestala sam da brinem o tome šta ljudi oko mene misle. Volim svoju veliku porodicu - uvek imam s kim da razgovaram - rekla je Britni, piše The Sun.

Ona novac zarađuje od društvenih mreža na kojima je prati veliki broj ljudi, dok njen muž vredno radi naporan posao kako bi obezbedio za decu više od 600 pelena koliko im je potrebno na nedeljnom nivou.

Od kada je počela da deli videe iz svog svakodnevnog života na Tik Toku Britni je prikupila više od 53 miliona lajkova na snimcima, a ima i dodatnih 117 hiljada prijatelja na Instagramu.

Na Tik Toku je prati više od 1,8 miliona ljudi.

Autor: redportal.rs

#Tik Tok

#bebe

#deca