Pronađi ljubav na nebu 😍

EVA Airways, jedan od najvećih avio-prevoznika na Tajvanu, u saradnji sa kompanijom Mobius za putnička iskustva pokrenuo je kampanju pod nazivom Letite! Ljubav je u vazduhu, namenjenu samcima za Božić i doček Nove godine, kao i samu Novu godinu.

Ovi letovi postali su pravi hit tokom ove pandemije koronavirusa. 🤭

- Zbog kovida EVA Air organizuje iskustva prividnih putovanja kako bi utolila nostalgiju ljudi za letenjem. Kada slobodni muškarci i žene putuju, osim što uživaju u zabavi na putovanjima, možda žele da upoznaju nekoga, kao u romantičnom filmu – kaže PR kompanije Mobius Chiang Tsung-Wei.

Let za nigde namenjen samcima podrazumeva letenje avionom u trajanju od 3.č. koji polazi sa tajpejskog međunarodnog aerodroma i kruži vazdušnim prostorom iznad Tajvana i još dva sata romantičnog dejta na kopnu.

Putnici se podstiču da vode duboke razgovore jedni s drugima na letu, dok uživaju u obrocima koje priprema kuvar. Takođe, putnici se podstiču da nose maske na licu kada ne jedu ili ne piju.

Foto: Pexels.com/mododeolhar

Na svakom letu ima mesta za samo 40 putnika - 20 muškaraca i 20 žena. Učesnici moraju biti diplomci univerziteta sa državljanstvom na Tajvanu i muškarci između 28 i 38 godina i žene između 24 i 35 godina.

Autor: Redportal.rs

#AVION

#Putovanje

#dejt