Dečak je primenio ono što je naučio u crtanom filmu 😎

Dečak (3) pozvao je 999 (službeni telefonski broj za hitne slučajeve u Engleskoj) koristeći ono što je naučio iz crtanog filma koji je gledao na Jutjubu i spasio je svoju mamu, prenosi Volim Podgoricu.

Tomas Bofi pustio je policajce u kuću nakon što se njegova majka Kajle Bofi (33) onesvijestila i pala niz stepenice, piše The Sun.

- Mama se ne može probuditi - kazao je operaterki kad je ukucao broj na telefonu. Hitna pomoć ubrzo je stigla, a hrabri Tomas policajcima i bolničarima otključao je vrata kuće

Kajle je pri padu povredila koleno, članak, rame i kuk, a nakon izlaska iz bolnice oporavlja se uz svog malog superheroja.

- Izuzetno sam ponosna na njega. Neverovatno je da je znao šta treba učiniti i što se nije uplašio - kazala je žena koja je pala nakon što ju je stomak boleo od povećane kile i povećane slezene.

Iz policije su rekli da je operaterka na telefonu Morgan dobro postupila jer je smirila dečaka pa je dobila sve potrebne informacije.

Robocar Poli je animirana priča o policijskom automobilu, vozilu hitne pomoći i vatrogasnom vozilu te prikazuje kako reagovati u hitnim slučajevima, čime se dečak poslužio.

Autor: redportal.rs

#Kajle Bofi

#Tomas Bofi

#crtani film