Komadi iz nove kolekcije naći će put do garderobera svake urbane žene sa stilom 😍

Miss Sixty kolekcija za jesen/zimu oduševiće istinske ljubitelje street glamura.

Istovremeno prefinjeni i izazovni, nežni, a i pomalo buntovni, komadi iz nove kolekcije naći će put do garderobera svake urbane žene sa stilom.

Svetski top model Bela Hadid zaštitno je lice brenda i ove sezone. Zahvaljujući neodoljivom spoju ženstvenosti, jednostavnosti i opuštenog stila – odnosno onog cool stava koji nam se istovremeno čini veoma bliskim i potpuno nedostižnim. 

Ključni komad nove kolekcije je odelo ležernog kroja u sivoj nijansi, koje možete uklopiti sa crop topom ili print majicom za urbaniji vajb. Celokupnu kombinaciju zaokružite  torbicom u vibrantnoj boji i trendi patikama, i spremni ste za pokret.

Pantalone Majica Blejzer

Foto: Privatna arhiva

Za večernji izlazak, koktel ili neku drugu svečaniju priliku izaberite stilizovanu crnu kombinaciju sa kojom ne možete da pogrešite. Brend se ove sezone potrudio da večiti klasik – mini crnu haljinu, obogati novim krojem i dezenima i učini ga komadom koji će privući poglede gde god da se pojavite.

Svilena haljinaBlejzer haljina Crna haljina

Foto: Privatna arhiva

Džins je materijal od koga Miss Sixty ne odustaje ni ove sezone. Farmerke i ležerni džemperi ili oversized dukserice biće odlična podrška vašim dnevnim aktivnostima, dok ćete u isto vreme izgledati maksimalno kul.

Farmerke Džemper Kožne čizme Duks

Foto: Privatna arhiva

Odabrane komade iz Miss Sixty kolekcije za jesen/zimu pronađite u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Autor: Redportal.rs

#haljine

#kupovina

#modeli