O čudesnim dešavanjima

Manastir Tumane objavio je na svom sajtu brošuru o čudesnim isceljenjima koja se dešavaju u njemu, za jesen 2021. godine 💗.

Danas vam donosimo ispovest Aleksandra Jovića iz Vladičinog Hana:

Godine 2019. prvi put sam se odvojio od svoje porodice i otišao u inostranstvo. Kao i većina, otišao sam da radim i mislio samo na novac i na to kako ću uspeti tamo negde... Ono što priželjkujemo, to i dobijemo, ali ne na način koji je dobar za nas. Nažalost, sve to shvatimo tek onda kad nas sam Gospod podseti na to 🥺.
Nakon uspešne sezone u inostranstvu, željan porodice i sa dobrom zaradom, vratio sam se kući. Međutim, Gospod dopusti i ono nedopustivo da bismo se sami u tome pronašli. Saznavši za Tumane, došli smo u manastir. Sam prilazak svetinji bio je jako čudan. Dočekala nas je ogromna gužva i kiša koja je prejako padala. Sve me je to u jednom trenutku trglo i otvorilo mi je dušu. Suze su mi same krenule i više nisam znao da li je to kiša ili su to suze koje same idu sjedinjavajući se sa kišom 😭. Sva moja dotadašnja gordost jednostavno je nestala. Grčevito sam tražio razlog kako da ne ostavim svoju porodicu i ne krenem van zemlje. Tog dana sam osetio nešto što pre toga nisam, sve ono što me tištalo nestalo je nakon moje posete manastiru Tumane. Dobio sam jaku želju da sve popravim, ispravim i da ne ostavljam više svoju porodicu 💗🤗.
Naš brak smo hteli da krunišemo još jednim detetom. Međutim, 18 meseci nismo mogli da se po treći put ostvarimo kao roditelji. Tada smo rešili i opet došli zajedno sa svoja dva deteta. Svetinja je bila preplavljena ljudima sa svih strana, osetili smo da nas je sam Gospod pozvao. Osmeh sa naših lica se nije sklanjao, kao da smo bili u raju. Uživali smo i ne sluteći da će nam nakon molitve za porod posle dve nedelje Gospod podariti novu sreću i život još jednog malog anđela.
Trinaestog 5. 2021. dobili smo sina. Naše duše i srca spoznali su ogromnu pomoć i ljubav koju su nam podarili Sv. Zosim i Jakov. Hvala im.

Autor: redportal.rs

#Molitva

#dete

#manastir

#tumane

#tumanski svetitelji

#čudo