Zahvalna na blagoslovu

Manstir obajsan ljubavlju a nadaleko poznat po svojim čudima - tako bismo mogli nazvati manastir Tumane 💗. Iz godine u godinu sve više vernika dolazi k ovome svteome mestu kako bi se pomolilo za zdravlje svojih bližnjih i sebe.

Danas vam predstavljamo ispovest Dušice Minić iz Gornjeg Milanovca:

Mom detetu je konstatovana leukemija 2018. godine. Doktorka je bila u dilemi oko daljeg lečenja, ali ja nisam, došla sam u Tumane na presvlačenje moštiju Sv. Jakova, molila sam se iz srca svetiteljima, onako kako samo majka može da se moli za svoje dete 💗. Posle 10-ak dana lekari su nam kazali da su rezultati dobri i da neće biti potrebe za transplantacijom koštane srži. Krenule su zatim terapije 6 meseci, a kasnije terapije održavanja stanja na svaka 3 meseca da se bolest ne bi povratila. Trebalo je da terapije traju 2 godine.
Opet nisam bila u dilemi šta činiti, došla sam sa verom svetiteljima na molitvu i, posle izvesnog vremena, više nije bilo potrebe ni za kakvim terapijama. Sin mi je potpuno zdrav već 3 godine, normalno živi, počeo je da radi i da se bavi sportskim aktivnostima. Bogu hvala, Sv. Zosimu i Jakovu na blagoslovu isceljenja moga sina. Svima bih preporučila da dođu i da im se pomole sa iskrenom verom 🙏🏻.

Autor: redportal.rs

#Dušica Minić

#gornji milanovac

#isceljenje leukemije

#leukemija

#tumane

#čudo