Vera i nada uvek pronalaze put

Svedočenja vernika koji odlaze u manastir Tumane čine mali deo onoga čime je Gospod u novo vreme ukrasio našu Svetu Crkvu. Ona pokazuju da nismo sami i da naša nada i vera uvek pronalaze put, a naše molitve odgovor 🙏🏻💗.

Ovo je priča Srđana i Milene Životić iz Kruševca:

Naša priča počinje od samog venčanja 2016. godine i želje za detetom, kojeg smo neizmerno iščekivali. Međutim, Gospod je dozvolio da prođemo kroz velika iskušenja da bi nas na kraju i obradovao 🤗. Nismo mogli dobiti dete jer je meni utvrđena loša procena plodnosti, koja je bila ispod 40% zbog bakterije koja mi je dijagnostikovana.
Nismo se predavali, već smo sa verom u isceljenje došli u Tumane iskreno verujući da će nas Sv. Zosim i Jakov svojim molitvama zastupati pred Bogom i da ćemo dobiti porod 💗.
Novembra 2019, posle molitve za porod u manastiru, rezultati su bili savršeni. Procenat plodnosti je bio 94%, a bakterija nije uopšte postojala. Januara 2020. godine supruga je zatrudnela. Trudnoća je bila visokorizična i zahtevala je apsolutno mirovanje. Uljem iz kandila svetitelja supruga se pomazivala za sve vreme trudnoće po stomaku i ikonu Svetog Zosima držala je pored uzglavlja.
Bogu hvala, iznela je trudnoću i rodila zdravu i lepu devojčicu 🤗.

Autor: redportal.rs

#Milena Životić

#Srđan Životić

#manastir tumane

#tumane