Imena zapisana na papirić da bi bila pominjana na molitvi za bezdetne roditelje

Manastir Tumane nalazi se pored gradića Golupca na Dunavu. Ovaj manastir duhovno stražari nad drevnom đerdapskom klisurom. Nadaleko je poznat po čudima svojih svetitelja, o kojima možete čitati OVDE.

Ovoga puta vam donosimo ispovest Aleksandre i Miroslava Novaković iz Zrenjanina:

Devet godina pokušavali smo da imamo decu. Svi su nam rezultati bili odlični, sve savršeno, ali se ništa nije dešavalo.😥 Izgubivši svaku nadu, rešili smo da krenemo na vantelesnu oplodnju i tada saznajemo za manastir Tumane. Odmah smo se organizovali i decembra 2019. došli u manastir. Nažalost, toga dana pred polazak dobila sam poziv sa posla da radim u popodnevnoj smeni. Bila sam mnogo tužna i rešili smo da suprug pođe bez mene.
Prisustvovao je molitvi i molio se svetiteljima da nas blagoslove porodom i ostavio je naša imena zapisana na papirić da bi bila pominjana na molitvi za bezdetne roditelje 🙏. Doneo je ulje i svetu vodicu iz manastira, koje smo svako veče koristili, a ikonice sa odeždom svetitelja su uvek bile pored nas. U martu mesecu 2020. godine saznala sam da sam ostala u drugom stanju. Posle 9 godina tuge najzad smo imali razloga da se radujemo dobivši ćerkicu. Bogu i tumanskim svetiteljima hvala za ovaj blagoslov koji smo dobili posle toliko godina.

Autor: redportal.rs

#manastir tumane

#molitva za porod

#porod

#tumanski svetitelji

#čuda

#čudo