Solidarnost na delu 💞

Pandemija je promenila naše životne navike, a u teškim vremenima uvek je vreme za solidarnost. To je pokazo jedan od najvećih svetskih lanaca restorana brze hrane Burger King koji rekao gostima da naručuju iz konkurentnog Mekdonaldsa.

Burger King u Velikoj Britaniji je na društvenim mrežama obavestio svoje goste da su zbog novih mera prinuđeni da zatvore svoje restorane. Naveli su da građani svoja omiljena jela mogu naručiti online i tako pomognu da se sačuvaju radna mesta onih koji su tu zaposleni.

Međutim, pozvali su ljude da naručuju hranu i iz konkurentskog Mekonaldsa, samo da bi ljudi manje izlazili napolje.

- Kao što nikad nismo ni pomislili da ćemo vas ohrabriti da naručujete iz KFCa, Subwaya, Domino's Pizze, Pizza Huta, Five Guysa, Greggsa, Taco Bella, Papa John'sa, Leona, ili bilo kojeg samostalnog mesta prodaje hrane, a previše ih je da ih sve spomenemo. Ukratko, iz bilo kojeg sličnog restorana brze hrane (brzog ili malo manje brzog). Nikad nismo mislili da ćemo od vas to tražiti, ali restorani koji zapošljavaju hiljade osoblja zaista trebaju vašu podršku u ovom trenutku. Dakle, ako želite pomoći, i dalje se častite ukusnim jelima preko dostave, narudžbi za poneti ili na lokacijama za kupovinu autom. Uzeti Whopper je uvek najbolje, ali proučiti Big Mac isto nije tako loše - poručili su iz Burger Kinga.

IZVOR: TW / @BurgerKingUK

Autor: redportal.rs

#BUrger King

#COVID-19

#McDonalds