Hteli su da odmore nakon što je vodenjak pukao ali beba je imala druge planove 😅

Operska pevačica Emili Geler Hardman će ispričati neverovatnu priču svojoj ćerki kako ju je porodila na zadnjem sedištu automobila dok ju njen muž vozio.

To očigledno nije bio njihov plan dok su otišli na venčanje prošlog meseca, nekih 3 i po sata od njihove kuće u Njujorku.

Emili, je bila u 37. nedelji trudnoće osetila je oko ponoći da joj je pukao vodenjak dok su bili u hotelu, ali su odlučili da se odmore i krenu ujutru.

Život je imao druge planove. 😅 počela je da ima trudove oko 3 ujutru ali bolnica je bila udaljena 4 sata vožnjom.

Foto: people.com

- Trudovi su bili intezivni, ali pripremali smo se 3 godine za to - rekla je Hardman koja je odlučila da ovog puta proba da se porodi vaginalno pošto je svoje prvo dete porodila carskim rezom.

- Mislim da je bol najviše mentalna igra. Tako da sam se fokusirala na to da se opustim, dišem polako - dodala je Hardman.

- Vidim porođaj kao nešto najnormalnije, ne kao nešto zastrašujuće - dodala je pevačica.

Oko 5.30 ujutru Emili je bila spremna da se porodi ali nisu imali u tom trenutku gde da se parkiraju.

Foto: people.com

- Prebacila sam se na zadnje sedište i sledeće trudove koje sam dobila sam osetila glavu, onda je ona bukvalno izletela. Celo telo je izašlo u jednom trudu - rekla je operska pevačica.

Uspeli su da pozovu hitnu pomoć koja ih je odvezla do obližnje bolnice gde su pružili pomoć njoj i bebi koju su nazvali Rouzmeri Kler.

Autor: redportal.rs

#automobil

#operska pevačica

#porođaj

#trudnica