Teniserka pokazala drugu stranu svoje ličnosti 😏

Prosidba je bitan deo života, kao prvi korak ka zajedničkom životu. Pred momcima je veliki zadatak kada treba da se smisli neka sjajna ideja koja će devojku oboriti sa nogu.

Jače polovine se trude da njihova ideja bude originalna, da bude jedinstvena i da oslikava vezu sa njihovom lepšom polovinom. Sada u modernom svetu u kom smo okruženi društvenim mrežama na kojima se mogu pronaći neke sjajne ideje, često možemo da vidimo i neke smešne prosidbe.

Jedna od takvih se dogodila i na Vimbldonu. Iako tokom serviranja publika mora da bude tiha, jedan čovek je skupio snagu i okrenuo igricu. A verujte to nije bila laka stvar, s obzirom da je prosidba bila upućena jednoj od najboljih teniserki u istoriji tenisa.

Štefi Graf je teniska mašina. Ona je u istoriju ušla 1988. godina kao treća žena u istoriji koja je osvojila grend slem tj. pobedila na 4 najvažnija i najprestižnija turnira u istoj sezoni. Iste godine bila je i bila i olimpijska pobednica. Ono što je zanimljivo je to što je za nju važilo da je veoma ozbiljna i fokusirana na tenis. Ali tokom ovog događaja je pokazala da u njoj ima i one druge, šaljive strane. 😏

View this post on Instagram

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

IZVOR: IG / @wimbledon

Iako je ovo bila samo šala od strane publike, a ne ozbiljna prosidba, ovo je ostalo kao jedna od najzapamćenijih momenata u istoriji Vimbldon turnira. 😎😏

Autor: redportal.rs

#prosidba

#prsten

#tenis

#teniserka

#vimbldon

#Štefi Graf