Galantni donor sperme u emisiji uživo daće svoju ispovest

Profesor sa koledža u Njujorku Eri Nejdžel napravio je više od 70 dece, a ima ih još na putu.

Ovaj 44-godišnji profesor je u prošlosti bio na naslovnim stranama zbog svojih čestih donacija sperme, što mu je donelo nadimak Sperminator od strane tabloida. U novom intervjuu sa doktorom Mehmetom Ozom on će pružiti najnovije informacije o svom životu, kao i o trenutnom broju dece kojoj je on biološki otac.

Na snimku koji je Oz u utorak podelio na Tviteru, njih dvojica razgovaraju o 77 dece kojoj je Nejdžel biološki otac.

IZVOR: TW / @DrOz

- Ja imam 77 dece, to je istina, ali onda pogledate 3 žene koje smo upravo videli na ekranu, one nemaju 77 dece. Za njih se radi o tome da imaju 1. ili 2. dete. Dakle, nije toliko važno, ne fokusirajte se na mene, već više na njih, one samo žele da imaju porodicu - kaže Nejdžel u klipu koji predstavlja najavu emisije.

Međutim, u intervjuu koji je Nejdžel početkom marta dao tvrdio je da je biološki otac 78 dece. U vreme intervjua, Nejdžel je rekao da je još 13 žena u tom trenutku bilo trudno i očekivalo njegovo dete.

Većina majki kojima je on poklonio spermu žive u SAD, ali ima i onih koje su strankinje, a većina njih začinje decu veštačkom oplodnjom. Međutim, Nejdžel je rekao britanskoj novinarki Klari Birn da je 10-ak njegove dece "začeto na staromodan način", ali to je bilo na samim počecima njegovog "donorskog puta".

Ono što je fascinantno jeste da su njegove donacije sperme bile potpuno besplatne.

Iako Nejdželovo očinstvo većini ljudi može zvučati ekstremno, on nije zvanični rekorder po ovom pitanju.

Čovek po imenu Luis u Holandiji napravio je 200 dece donacijom sperme, navodi The Guardian. Takođe, Englez po imenu Simon Votson rekao je za BBC da je napravio 800 dece.

Tokom istorije, zapisi i glasine sugerišu da je nekoliko vladara i naučnika napravilo na stotine dece, uključujući svazilendskog kralja Sobhuzu II (1899-1982.), poljskog kralja Avgusta II (1670-1733.) i austrijskog fiziologa Bertolda Viznera (1901-1972).

Čovek za koga se smatra da je napravio najviše dece svih vremena je marokanski sultan Ismail Ibn Šarif (1645-1727.), ukupno više od 1.000, prema Ginisovoj knjizi rekorda. Ovaj broj, međutim, nije zvanično potvrđen.

Autor: redportal.rs

#dobio dece

#donator sperme

#donirao spermu

#napravio dece

#napravio decu

#sperminator