Imam i ja nešto da izjavim za dnevnik 🐶

Ruska TV reporterka neplanirano se usred priloga uživo našla u jurnjavi za psom prošle nedelje, nakon što joj je neverovatni pas istrgnuo mikrofon iz ruku i pobegao.

Voditeljka iz studija TV Mir Elina Daškueva na trenutak je ostala zaprepašćena u kadru, raširenih očiju, gledajući svoju koleginicu reporterku Nadeždu Serežkinu kako trči za zlatnim retriverom sa ukradenom opremom. 🤣

Snimci koji su završili na društvenim mrežama pokazuju kako pas skače u vazduh da uhvati Nadeždin mikrofon tokom njenog uključenja uživo:

IZVOR: TW / @Ozkok_A

- Izgleda da smo izgubili vezu sa našom reporterkom - rekla je Daškueva gledaocima dok se program sklanjao od Serežkine koja je jurila za psom.

- Pokušaćemo da se ponovo povežemo sa njom za nekoliko trenutaka - nastavila je Daškueva.

Serežkina i pas, za koga se ispostavilo da je lutalica, našli su se ponovo pred kamerama kasnije tokom emitovanja priloga - ovog puta u isplaniranom pojavljivanju, gde je reporterka kleknula pored psa, koji je sada delovao mnogo poslušnije.

IZVOR: TW / @Ozkok_A

Reporterka je rekla da u incidentu niko nije povređen, ali je njen mikrofon "dobio ugriz ili 2". 😁

Dodala je da je toplo prolećno vreme u Moskvi savršeno za šetnju pasa, kada su već ljudi zbog pandemije sprečeni da se druže međusobno.

Autor: redportal.rs

#pas mikrofon

#pas oteo

#pas ukrao

#pas zgrabio

#reporterka pas

#reporterki pas