Policijski i životni partneri u svakom trenutku na dužnosti

Nevesta i mladoženja su pohvaljeni za posvećenost i požrtvovanje prema sugrađanima, nakon što su pauzirali svoje fotografisanje na dan venčanja kako bi pomogli čoveku koga je udario automobil.

Naime, Tejlor i Kris Raferti su par koji se venčavao toga dana, ali njih dvoje su ujedno i policijski službenici u Okali na Floridi. Šerifova kancelarija pohvalila je ovaj par i njihove svatove što su pomogli čoveku tokom venčanja u decembru.

- Kada odaberete karijeru u sprovođenju zakona, odlučite da nikada zaista ne budete van dužnosti, jer se bilo šta može desiti u bilo kom trenutku. Na nesreću, opasnost i tragedije ne prave pauze, pa je čak i u slobodne dane dužnost policajca da štiti i služi - napisala je policijska stanica na Fejsbuku.

IZVOR: FB / Marion County Sheriff's Office

Iako je par očekivao tipičan dan venčanja, Rafertijevi su na kraju ispunjavali svoju dužnost tokom svog venčanja.

- Tokom fotografisanja neveste, mladoženje i svatova, muškarca je udario automobil na trgu u centru Okale - stoji u objavi. „Cela svatova - potpuno obučena u venčanicu - reagovala su i pružila pomoć čoveku koji je povređen“.

Prema ovoj objavi na Fejsbuku, jedna od deveruša držala je muškarčevu glavu dok je nevesta Tejlor Raferti usmeravala saobraćaj.

- Srećom, čovek nije teško povređen i nakon što su ga medicinari prevezli, događaji na venčanju su se nastavili - kažu iz policijske stanice i dodaju:

- Naše najveće divljenje upućujemo Rafertijevima i svim članovima njihove familije i prijatelja koj su prisustvovali događaju, jer su bez imalo razmišljanja preduzeli akciju da pomognu svim učesnicima nezgode. Hvala vam na posvećenoj službi našoj zajednici!

Autor: redportal.rs

#mlada nevesta

#mladenci spasili

#nevesta spasilac

#policajci venčanje