Humanost pre svega

Na meču između Srbije i Portugala o kome se već danima priča, najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo vidno iznerviran i pogođen nepravdom, zbog nepriznatog gola u poslednjim sekundama meča, bacio je svoju kapitensku traku i napustio teren pre sudijskog zvižduka.

Kapitensu traku je sa terena uzeo dežurni radnik na stadionu Rajko Mitić i odlučio da je stavi na aukciju u humanitarne svrhe! Saznajte više o detaljima u tekstu ispod:

Aukcija je pokrenuta u jutarnjim časovima i za samo 7 sati dostigla je cenu od 700.000 dinara. Do sada u licitaciji je učestvovalo 230 ljudi koji su prijavili svoju ponudu, a oglas je videlo više od 60 000 ljudi.

Aukcija se završava 2. aprila u jutarnjim časovima, a sav prikupljen novac proslediće se šestomesečnom mališanu Gavrilu Đurđeviću iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Lek za njegovo izlečenje košta neverovatnih 2.500.000 evra, a porodica je javnost obavestila da je do sada prikupljeno 500.000 evra zahvaljujući humanim i dobrim ljudima koji su se pridružili akciji.

View this post on Instagram

A post shared by Za Gavrilovu pobedu (@zagavrilovupobedu)

IZVOR: IG / @zagavrilovupobedu

Ukoliko želite da pomognete Gavrilu možete to učiniti slanjem SMS-a sa brojem 973 na 3030 ili uplatom na račun 160-6000000844014-95.

Ukoliko želite da pratite ili donirate na aukciji za kapitensku traku Kristijana Ronalda kliknite OVDE.

Autor: redportal.rs

#AUKCIJA

#humanost

#kapitenska traka

#kristijano ronaldo

#za gavrilovu pobedu