Ni nož lopovu nije bio dovoljan da savlada vernog stražara 🐶

Jednog psa iz Teksasa porodica sa kojom živi smatra herojem, nakon što je u petak pomogao u borbi protiv provalnika koji je ušao u kuću.

Porodica Njusom rekla je da je Marli, njihov osmogodišnji pas, ugrizao 53-godišnjeg Tong Fama, za koga je policija rekla da je bio naoružan nožem dok je bio u kući Njusomovih.

- Ona je naš heroj. Da nije bilo nje, taj momak je mogao da ode u njihove sobe ili nešto slično - rekli su Njusomovi, dodavši:

- Priča bi se svakako odvijala sasvim drugačije da Marli nije bila na licu mesta.

Fam je navodno ušao na zadnja vrata, nakon što ih je porodica zaboravila zaključati. Deca Njusomovih, 6-godišnja Finli i 4-godišnja Sedi, takođe su bila u kući kada se incident dogodio.

- Pa, bio je mrkli mrak, tako da nismo mogli ništa da vidimo, samo smo mogli da čujemo Marlija. A kad je suprug odjednom upalio svetlo u hodniku, shvatili smo da je momak u uglu sobe i pokušava da se sakrije - rekla je Amber Njusom.

Prema rečima oca Tejlora, Fam je Marlija posekao nožem, a takođe je ubo Tejlora Njusoma u ruku.

Tong Fam je na kraju pobegao sa lica mesta, a policija je rekla da je pronađen kako se krije pored potoka. Optužen je za okrutnost prema životinjama i težak napad smrtonosnim oružjem.

Autor: redportal.rs

#Psi

#ljubimci

#pas

#pas heroj

#pas odbranio

#pas sačuvao

#psa

#čuvar