Prethodne dve decenije, svaki drugi dan jeo burger i potrošio hiljade dolara na svoju opsesiju Mekdonaldsom 🍔

Dejvid Gejer, 32-godišnji momak iz Berghajma (Nemačka) je zavisnik Mekdonalds restorana, od kada je prvi put posetio jedan 1997. godine.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Dejvid je tokom godina potrošio preko 5.000 evra na proizvode Mekdonaldsa kao što su patike, odeća i čarape, a preko 40.000 evra na hranu. U najvećem hajpu njegove opsesije brzom hranom, Dejvid je jeo čak 12 obroka dnevno.

Baštovan koji ima i tetovažu sočnog burgera i pomfrita na nozi, svoj dom je ispunio raznim suvenirima, među kojima je i improvizovani znak Mekdonaldsa i meni na zidu njegove dnevne sobe.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

- Mekdonalds je tako veliki deo mog života, i to već godinama. Jednostavno, osećao sam da je ispravno da se istetoviram, prošlog jula, s obzirom da je fast-food postao deo moje ličnosti. Nikada nisam naručio isto jelo jer bi mi onda dosadilo, ali omiljen mi je Big Tasty Bacon sa pomfitom, koji je toliko dobar da možeš da umreš. Kada je u pitanju Mekdonalds, uvek sam gladan i često ne mogu da odbijem burger kada prošem pored restorana. Ljudi verovatno misle da sam apsolutno lud - izjavio je Dejvid.

Dejvid je u poslednje dve decenije pojeo preko 4.360 burgera i nikad se nije žalio na meni, osim što se trudi da izbegne Filet O Fish, kao i bilo koji veganski obrok.

- Poenta je da nije samo do hrane. Reč je o ljudima, zaposlenima i uspomenama napravljenim u Mekdonaldsu koji čine sve specijalnim. Nikad neću zaboraviti svoj prvi odlazak 1997. godine. Bila je to prava poslastica i znao sam da će Mekdonalds biti deo mog života, zauvek - rekao je Gejer.

Kada je dobio svoj prvi posao 2005. godine, Dejvid je provodio još više vremena u Mekdonaldsu nego pre.

- Moja opsesija je počela kada počeo da zarađujem svoj novac. Sedeo sam više u Mekdonaldsu nego za maminim trpezarijskim stolom. U jednom momentu, jeo sam "Mekić" 12 puta nedeljno - istakao je baštovan.

Dejvid u kući ima i ceo orman napunjen stvarima koje imaju vezu sa Mekdonaldsom, kao što su Koka-Kola čaše, patike i torbe.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

- Ja sam vam najlakša osoba kada su u pitanju pokloni za Božić. Volim sve što je povezano sa Mekdonaldsom. Jednom sam dobio improvizovan logo Mekdonaldsa koji visi u mojoj dnevnoj sobi, pored menija koji sam naručio na Ebay. Imam nekoliko para Najk patika na koje sam stavio Mekdonalds pertle. Mislim da sam potrošio ukupno 5.000 evra na sve ove proizvode. Na hranu nisam siguran, ali pretpostavljam negde oko 40.000 evra, ali vredno je svaki cent. - rekao je Dejvid.

Foto: Printscreen /dailymail.co.uk

Autor: dailymail.co.uk / redportal.rs

#McDonalds

#Nemačka

#evri

#mekdonalds

#opsesija

#potrošnja