Izjavio da mu služi za ličnu upotrebu 👇

Predsednik Gradskog veća Ploča Aleksandar Ostojić podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju, a onda se saznalo što se krije iza te njegove odluke.

Prema neslužbenim podacima do kojih je Dubrovački vjesnik došao iz dva nezavisna izvora, radi se o navodnoj povezanosti Ostojića s posedovanjem opojnih droga.

Jedan od izvora ispričao je da je policija ovog vikenda, prateći jednog od lokalnih dilera u Pločama, zaustavljala više osoba zbog sumnje da su od te osobe kupovali drogu. Tako su, između ostalih, zaustavili i pretresli predsednika pločanskog Gradskog veća Ostojića kod kojeg su, tvrdi izvor Dubrovačkog vjesnika, pronašli 0,5 grama hemijske supstance za koju se osnovano sumnja da je kristal met, poznatijem pod nazivom fleš.

Nakon što mu je pronađena opasna sintetička droga, Ostojić je izjavio da mu služi za ličnu upotrebu.

Suočen s težinom prekršaja za koji je osumnjičen Ostojić je nakon toga podneo neopozivu ostavku na dužnost koju je obavljao.

Dnevnik Nove TV saznaje da je Ostojić nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu uz prekršajnu prijavu na koju, kako je rekao, sprema žalbu, kako piše Telegraf.rs.

Autor: Telegraf.rs

#Hrvatski ministar

#droga

#hapšenje

#opijati