Teške scene na meču u Bijeljini

Kako prenosi portal Mondo, utakmica koju su u Brčkom igrali domaći tim i KMF Radnik iz Bijeljine nije prošla u najboljem redu, pošto je kombi kojim su gosti doputovali na meč kamenovan nakon završenog susreta. Huligani koji bodre tim sačekali su da gosti krenu kući, pa ih napali kamenicama, ali po prvim informacijama nema povređenih nakon ovog incidenta.

Snimak sa lica mesta, kao i poruku o dešavanjima u Brčkom, klub malog fudbala Radnik iz Bijeljine pokazao je na društvenim mrežama. Na video snimku koji je nastao iz unutrašnjosti vozila vidi se huligansko ponašanje domaćih navijača, kao i trenuci u kojima oni pokušavaju da razbiju stakla kamenjem.

Kako su naveli iz kluba:

Nažalost, nemile scene nas vraćaju u prošlost. Svi koji poznaju stanje u KMF Radnik MD ŠOP znaju da su svi ljudi raznih nacionalnosti dobrobro došli u naš klub. Posle turnira u Sarajevu, gde su napadnuti Srbi, pa nakon dešavanja u Brčkom šta je sledeće? Da li neko treba da nastrada pa da se svi zajedno zapitamo gdje živimo? Pozivam FS RS, N/FS BiH, medije, institucije za kazne da osude ovakve napade i identifikuju počinioce.

Dok izvori iz Republike Srpske prenose:

Žalosno je šta jer uradila grupa mladića od 17 do 20 godina. Postavlja se pitanje zašto ti navijači nisu odstranjeni da utakmice i igračima obezbeđeno bezbedno napuštanje mesta odigravanja utakmice.

Snimak kamenovanja možete pogledati ovde.

Autor: Mondo.rs