Obaveštena policija

GRADIŠKA: S. G. (23) iz Gradiške zadobio je telesne povrede zbog kojih je završio na UKS RS, kada su su ga trojica braće zatekla u pokušaju krađe svinje na svom imanju u mestu Brezik Laminci, javljaju Nezavisne.

Braća M. S. (31), M. S. i V. S. iz Gradiške su uhapšeni i osim za nanošenje povreda sumnjiče se i da su mu polupali stakla na audiju u koji je osumnjičeni za krađu nameravao natovariti svinju.

Kako Nezavisne saznaju, u proteklom periodu na ovom imanju ukradeno je 7 svinja, te su sinoć oko 1.50 vlasnici odlučili sačekati lopova za kojeg se, kako saznaje navedeni portal, ispostavilo da im je poznanik.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, postupili su po prijavi da je na farmi za uzgoj životinja u mestu Brezik Laminci u Gradišci zatečen S. G. u izvršenju krivičnog dela "teška krađa".

Kako dodaju, daljim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je S. G. i u proteklom periodu počinilo krivično delo teška krađa i da je iz uzgojnog boksa navedene farme ukrao više svinja.

Autor: nezavisne.com