Za ambicije mlađih kolega biće vremena, poručuje Dajković

Predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković pružio je podršku Andriji Mandiću u kandidaturi za predsednika Crne Gore.

Dajković je izjavio da pruža javno i iskrenu podršku Mandiću, dodajući da će za ambicije njega i drugih mlađi kolega biti vremena, a da se sada treba ujediniti protiv politike Mila Đukanovića. Svoju podršku Mandiću je temeljno obrazložio:

Branio je srpski jezik, našu crkvu, borio se kao vojnik protiv NATO saveza, štrajkovao glađu za vreme sramnog crnogorskog priznanja Kosova. Bio je osuđivan, proganjan i zajedno sa svojom porodicom maltretirao od strane mafijaškog režima svih ovih godina.

Predsednički izbori u Crnoj Gori održaće se 19. marta, a svoju kandidaturu su do sada još najavili Milojko Spajić iz pokreta Evropa sad, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore i Dejan Vukšić iz Demohrišćanskog pokreta.

Pored Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Pokreta za promjene i Radničke partije, koje čine Demokratski front, podršku Mandiću dala je i Prava Crna Gora.

View this post on Instagram

A post shared by Vladislav Dajković (@dajkovic)

IZVOR: IG / @dajkovic

Autor: redportal.rs