Sve se dogodilo na Božić 😥

Grupa od nekoliko mladića i devojaka danas je nešto iza 15 časova u Slavonskom Brodu uz reku Savu na šetalištu braće Radić narušavala javni red i mir. Izbila je masovna tučnjau kojoj je, prema snimku koji je stiglo u redakciju 24sata.hr, najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Deda Mraza, prenose Nezavisne.

Naime, u jednom trenutku muškarac obučen u Deda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaleteo te ga udario nogom u glavu. U tom trenutku je nastao haos te su se mnogi dali u beg, a Ded Mraz je nastavio ležati na podu.

- Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primereno, kako oni misle dočekati Božić - rekao je jedan od Brođana, koji je svedočio nemilom događaju.

Policija je upoznata o događaju, ali dok stigli, svi akteri su se razbježali.

- Na mestu gde se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen te jednog ozleđenog mladića. U toku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Sledi dalja kriminalistička obrada i svi će biti predani na dalje procesuiranje pravosudnim organima - rekao je Tomislav Kovačević, portparol PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mjestu događaja osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

- Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posledica - dodao je Kovačević.

Autor: Nezavisne

#Tomislav Kovačević

#deda mraz

#sava

#slavonski brod