Šesta sezona SAMO ŠTO NIJE POČELA 😃

Kako prenosi portal Mondo, šesta sezona Zadruge počinje večeras od 21 čas, a na spisku učesnika ovoga puta našlo se dosta nepoznatih imena.U ovoj sezoni takmičiće se starlete, glumice, bivši robijaši i kriminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Ipak, pored samog spiska takmičara, naširoko se priča i o novcu koji će zaraditi, ali i nagradama koje će samo oni najbolji osvojiti.

Nakon što je otkriveno da Kristijan Golubović ima ubedljivo najveći honorar ikada ugovoren u istoriji rijalitija u Srbiji, saznalo se i da je nagrada veća nego ikad.Do sada je pobednik odlazio kući bogatiji za 50.000, a na kraju šeste sezone neko će otići sa čak 70.000 evra u rukama!

Podsetimo, učešće je potvrdio veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić, koji je bio i prvi potvrđeni učesnik Zadruge 6, a zatim i Kristijan Golubović i Lepi Mića, kojima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora.

Tu su i ostala imena: Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući, ali i nova lica - Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.

Autor: Mondo.rs

#70.000 evra

#Kristijan Golubović

#Početak

#honorari

#nagrade

#novac

#počinje

#učesnici

#večeras

#zadruga 6