Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! 🤷🏻‍♀️

Selektorka mladih košarkašica BiH Jasna Sliško poručila je putem društvenih mreža da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nje terao da dođu pod nju, preosi Kurir.

Ona je u podužem tekstu na Instagram storiju ponovila "u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati". ☝🏻

- Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod nju. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je Jasna Sliško putem Instagrama.

Podsetimo, žensku pionirsku košarkašku reprezentaciju BiH potresa neviđen skandal. Košarkašice banjalučkih klubova Mladi Krajišnik i Feniks Milica Bosnić i Teodora Gvozden bile su izložene torturi na nacionalnoj osnovi tokom desetodnevnih priprema u Sarajevu i turnira u Sloveniji, a za sve su okrivile selektorku Jasnu Sliško.

Banjalučki klubovi su poslali dopise na adresu pomenutog lista, u kojim se navodi da je "igračicama bilo najstrože zabranjeno da dižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) prilikom pogotka šuta za tri poena", a ukoliko to pokažu reprezentativkama je zaprećeno "da će im odseći ruku". 😳😳

Foto: Instagram.com/Jasna Sliško

Foto: Instagram.com/Jasna Sliško

Autor: Kurir

#Bosna i Hercegobina

#Feniks

#Jasna Sliško

#KOŠARKA

#Milica Bosnić

#Mladi Krajišnik

#Teodora Gvozden