Nakon pogrešnog hapšenja, policija otkrila ubicu

Istraga brutalnog ubistva čuvara restorana Obala u Danilovgradu Zorana Pavićevića (56) počela je da dobija epilog, 6 dana nakon počinjenog zločina.

Iako je danilovgradska policija u prvim satima istrage uhapsila 29-godišnjaka iz tog grada, a potom svim medijima nezvanično javila da ga sumnjiči za ubistvo, ispostavilo se da je to bila greška. Mladić nije imao nikakve veze sa zločinom, a policija je morala da krene ispočetka.

Prema pisanju crnogorskih medija, u noći između ponedjeljka i utorka, uhapšen je Z. J. (48), koji se sumnjiči da je usmrtio Pavićevića.

Prema saznanjima Vijesti, iz vrha Uprava policije tvrdi da je Jovanović priznao policiji da je u noći između 23. i 24. novembra ubio sugrađanina Zorana Pavićevića (56). Do Jovanovića, inspektore su odveli tragovi pronađeni u piceriji Obala koje su veštačili danilovgradski forenzičari.

Iz policije je saopšteno da je Kriminalistička policija došla do materijalnih i personalnih dokaza da je osumnjičeni Z. J. izvšio navedeno delo na način što je, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. novembra u restoranu Obala više puta tupim predmetom udario Zorana Pavićevića, nakon čega mu je oštrim predmetom nanio i više ubodnih rana.

Uviđajem je utvrđeno da je osumnjičeni ukrao 100 evra, te da je krađa jedan od mogućih motiva ubistva.

Autor: redportal.rs

#Crna Gora

#Danlovgrad

#UBISTVO

#policija