Hrvatski dnevni list 7Dnevno objavio je, u današnjem izdanju, tekst da se Hrvati spremaju za rat protiv Srbije.

Na duplerici ovaj list donosi tekst sa naslovom Milanović se sprema za rat sa Srbijom.

Kako navode u tekstu, Milanović će stati u obranu pilota kako bi sprečio Srbiji ulazak u EU.

- Jasno je da se nakon packi iz Vučićeve Srbije od Milanovića očekuje paljba nalik na onu koju je usmeravao prema bošnjačkoj političkoj kliki, a Srbija je podizanjem optužnice povredila međunarodno pravo i hrvatski suverenitet na toj tezi Milanović sprema nove napade zahtevajući da se blokiraju srpski pregovori sa EU-om - navode u tekstu.

- Jasno je da se nakon packi iz Vučićeve Srbije od Milanovića očekuje paljba nalik na onu koju je usmeravao prema bošnjačkoj političkoj kliki, a Srbija je podizanjem optužnice povredila međunarodno pravo i hrvatski suverenitet na toj tezi Milanović sprema nove napade zahtevajući da se blokiraju srpski pregovori sa EU-om- navode u tekstu.

- Naime, kako tvrde upućeni iz ureda Zorana Milanovića, on će uskoro početi blokadu da spominje i u kontakstu Srbije-  navode iz lista 7Dnevno.

Okidač mu je bila prošlonedeljna odluka Tužilaštva Republike Srbije dapodigne optužnicu protiv hrvatskih pilota zbog delovanjau vojno-redarstvenoj operaciji Oluja. Jasno je da nakon ovih packi iz Vučićeve Srbije od Milanovića očekuje paljba na Srbiju- zaključuju iz lista 7Dnevno.

Autor: Novosti.rs

#Hrvatska

#zoran milanovic