O svim činjenicama obavešten dežurni tužilac

GACKO: Policajci Policijske stanice Gacko juče su rasvetlili krađu na području ovog grada, a krađu su, prema njihovim saznanjima, izvršile 2 maloletne osobe, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje, javljaju Nezavisne.

- Policijska stanica Gacko je dana 19. 4. 2022. godine oko 13 časova zaprimila prijavu od K.D., da mu je u poslednje 3 do 4 noći, jedno ili više nepoznatih osoba ukralo polovne delove kamiona, automobila i radne mašine, čija vrednost otuđenih predmeta iznosi oko 2.000 KM - navodi se u saopštenju.

Operativnim radom na terenu i na osnovu prikupljenih informacija policajci Policijske stanice Gacko došli su do saznanja da su izvršioci krivičnog  dela "krađa" 2 maloletna lica, a otuđeni predmeti su pronađeni kod V. L. iz Gacka.

O svim činjenicama obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela "krađa", te da se maloletne osobe ispitaju u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa decom u krivičnom postupku.

Rad na dokumentovanju krivičnog dela je u toku.

Autor: nezavisne.com / Milan Ilić

#Gacko

#maloletne osobe

#policijska stanica