Uhvatio ga u rvački zahvat i izbio mu dva zuba 🤕

Kako prenosi portal Slobodna Dalmacija, opštinsko državno tužilaštvo u Zadru optužilo je muškarca starog 46 godina da je 19. septembra oko 19 časova i 30 minuta u zadarskom naselju Voštanica napao drugog muškarca koji je mokrio u grmu uz reči:

Nećeš tu pišat majku ti j$&#m!!

Revoltiran uriniranjem, muškarac je uhvatio za vrat u rvački zahvat drugog muškarca i potom ga dva puta udario u lice. U napadu mu je, prema optužnici, prebio nos, izbio zub i napravio posekotinu iznad leve obrve zbog čega je optužen za nanošenje tešjih telesnih povreda.

Kazna koja je predložena za njega iznosi 9 meseci zatvora.

Prema izjavi optuženog, on je pitao osobu zahto tu mokri kada živi 10 metara dalje na šta je drugi počeo da viče i da psuje. On takođe navodi da je pokušao da ga snimi mobilnim telefonom i da je tada bio napadnut i udaren u slepoočnicu nakon čega je izbila tuča.

Prema izjavi žrtve, on je pokušao da se olakša u grmu kada se pored njega stvorio muškarac koji ga je odmah uhvatio za vrat. Dodao je da bi bio ugušen da mu u pomoć nije priskočio prijatelj. Nakon što ih je razdvojio napadač (u ovoj verziji) je otišao uz reči:

Majku im j/&%m, seljačine jedne, otkada su došli u ovaj grad.

Autor: slobodnadalmacija.hr

#Hrvatska

#izbijeni zubi

#mokrenje

#teške povrede

#tuča

#uriniranje

#zadar