Na licima najmlađih putnika moglo se videti oduševljenje 🥰

BANJALUKA: Mališani, ali i drugi putnici koji su se danas vozili autobuskim linijama 10, 2, 13A i 17 preduzeća Auto-prevoz, imali su priliku da se uz pesmu i smeh druže sa Svetim Nikolom i Deda Mrazom, javljaju Nezavisne novine.

Sveti Nikola i njegov saputnik su zajedno uveseljavali putnike i delili im slatkiše, ali i druge nagrade 🎁. Takođe, i na usputnim stanicama su obradovali sugrađane, te im poklonili slatkiše 🍭🍬🧁, kao nagradu što su bili dobri ove godine.

Već tradicionalno, povodom slave ovog preduzeća Nikoljdana, Auto-prevoz organizuje besplatnu vožnju na navedenim linijama i putnicima deli prigodne poklone.

Dejan Mijić, direktor Auto-prevoza, ističe da više od 10 godina organizuje ovu vožnju u okviru obeleževanja nikoljdanskih svečanosti u ovom preduzeću.  

- Mi sa ovom prazničnom vožnjom nagrađujemo naše putnike, od najmlađih do najstarijih, kroz razne prigodne poklone, slatkiše, ali i nešto vrednije nagrade u vidu besplatnih karata za prevoz, za roditelje dece - rekao je Mijić.   

Ističe da su deca imala priliku da se provesele uz Svetog Nikolu, te dodaje da su oni dali sve od sebe da im ovaj dan prođe u lepom raspoloženju 🤗.

Oduševljenje se moglo videti na licima najmlađih putnika koji su zajedno sa drugim putnicima pevušili dečje pesmice.

Dečak koji je se sa bakom i sestrom vozio desetkom bio je veoma srećan što je dobio poklon od Svetog Nikole 🥰.

- Sviđa mi se poklon koji sam dobio. Pisao sam Svetom Nikoli za poklon, a poželeo sam lego. Nadam se da ću dobiti i taj poklon - rekao je ovaj dečak.    

Autor: nezavisne.com / Nikolina Aleksić

#Nova Godina

#deda mraz

#sveti nikola