Navodi se da je više puta lečen od alkoholizma

BANJALUKA: Banjalučka policija tokom vikenda reagovala je po prijavi da muškarac preti da će upaljačem zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo, a po dolasku policija je utvrdila da se radi o G. Đ. (48) iz Banjaluke, javljaju Nezavisne novine.

Slučaj je prijavljen u subotu u 3.25 časova, a kako je saopšteno iz policije, dok su medicinski radnici pokušali da ga zbrinu, muškarac je dobio epileptični napad, usled čega je zadobio povredu glave.

Nakon što je prevezen na Univerzitesko-klinički centar Republike Srpske policiji je ponovo prijavljeno od strane radnika oko 7 časova da ovaj pacijent na Klinici za psihijatriju, neće da izađe iz sanitetskog vozila i da im je potrebna pomoć policijskih službenika. 

- Po dolasku na lice mesta, navedeni je fizički napao policijskog službenika, nakon čega je pružena pomoć radnicima Klinike za psihijatriju, koji su medicinski zbrinuli navedeno lice - navodi se u saopštenju.

Istog dana u 7.40 časova od strane radnika Klinike za psihijatriju policija je obaveštena da je pacijent preminuo.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju beživotnog tela. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj - navode iz PU Banjaluka.

Kako saznaje navedeni portal, u pitanju je pacijent koji je više puta lečen od alkoholizma.

Autor: nezavisne.com / Ljiljana Radić

#BANJALUKA

#alkoholizam

#muškarac

#srčani udar