Majka htela da pomogne duševno obolelom detetu 😥

Policijski službenici Policijske uprava Trebinje u saradnji sa Okružnimjavnim tužilaštvom Trebinje, preduzimaju mere i radnje na dokumentovanjukrivičnog dela Prevara, kojim je lice S. G. oštećeno za 14.800 КM, piše Hercegovinapromo.

Policijskoj stanici Trebinje 25. 10. 2021. godine, lice inicijala S. G. iz Trebinja prijavilo da je u poslednja četiri meseca više puta u kontakt stupilo sa nepoznatim licem iz Republike Srbije, koje se predstavilo kao vidovnjak i prorok pod imenom Vidovita Vladimira, a u vezi sa zdravstvenim problemima koje ima njena duševno obolela ćerka.

Nepoznato lice ju je dovelo u zabludu da će izlečiti njenu ćerku, ukoliko uplati novac. Lice inicijala S.G. je u više navrata uplaćivala različite novčane iznose, ukupne vrednosti oko 14.800 КM. Nakon što joj nepoznato lice nije pomoglo u lečenju njene duševno obolele ćerke, S. G. je shvatila da je u zabludi i da je prevarena.

O svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio policijskim službenicima da preduzmu sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja i dokumentovanja krivičnog dela Prevara.

S obzirom na sve navedeno Policijska uprava Trebinje još jednom apeluje nagrađane da budu obazrivi i da preduzmu adekvatne mere s ciljem zaštite od prevara i sprečavanja izvršenja krivičnih dela na sopstvenu štetu, te da slične ponude i oglase prijave policiji.

Autor: Hercegovinapromo

#Gatare

#Trebinje

#Vidovita Vladimira

#Vidovnjaci