Nezapamćena prevara

Kako navode iz Uprave policije, krivična prijava je podneta protiv J. I. (65) iz Republike Srbije sa stalnim prebivalištem u Baru, po zanimanju lekar specijalista urolog, zaposlen u Opštoj bolnici Bar, zbog sumnje da je izvršio krivčno delo "nedozvoljeno bavljenje privrednom delatnošću".

- On je ovo delo izvršio na način što je, kako se sumnja, bez dozvole nadležnog organa obavljao lekarske preglede i pružao medicinsku pomoć pacijentima u improvizovanoj ambunati koja se nalazi u naselju HTP Ulcinjska rivijera – turističko naselje Ada Bojana - saopštili su iz policije.

Takođe, policija je krivičnu prijavu podnela i protiv I. J. (59) iz Bara, po zanimanju lekar internista, zaposlen u Domu zdravlja Bogdan Vujošević u Ulcinju, zbog sumnje da je izvršio krivično delo "nedozvoljeno bavljenje privrednom delatnošću" u sticaju sa krivičnim delom "posebni slučajevi falsifikovanje isprave - neovlašćena upotreba pravog pečata ili znaka".

- I.J. je delo koje mu se stavlja na teret izvršio tako što je, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu bez dozvole nadležnog organa obavljao lekarske preglede i pružao medicinsku pomoć pacijentima u improvizovanoj ambulanti koja se nalazi u naselju Velika plaža, a kojom prilikom je koristio original obrasce i pečate JU Dom zdravlja Ulcinj - zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Autor: Blic.rs

#ada bojana

#ambulanta

#lekar

#lečenje