Zahvaljujući dobroj saradnji i razmeni operativnih saznanja i informacija

GRADIŠKA: Glavnoosumnjičeni i ujedno 6. osoba umešana u ubistvo Erduana Abazija uhapšena je sinoć na području Gradiške, prenose Nezavisne novine.

- Po raspisanoj potrazi Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, razmenjujući operativna saznanja sa Obaveštajno-sigurnosnom agencijom BIH i policijom MUP-a RS, PU Prijedor i PU Gradiška, lociran je i na području Gradiške slobode lišen N. A. (20) - kazao je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić za Avaz.

Kako je dodao, isti je nakon izvršenja krivičnog dela pobegao, te je lociran i uhapšen zahvaljujući dobroj saradnji i razmeni operativnih saznanja i informacija.

- Ovom prilikom se zahvaljujemo za vrlo uspešnu saradnju OSA-i BiH i MUP-a RS, PU Prijedor i PU Gradiška - poručio Hadžiabdić.

Ovaj portal podseća da je u tuči koja se desila prekjuče posle 18 sati u Ulici Adema Buče ubijen 19-godišnji Erduan Abazi, a policija je u saradnji s kolegama iz Živinica istog dana uhapsila Aliju Abazija (40). Ranije juče privedeni su još V. A. (21), K. A (40), M. A. (19) i D. A. (23) i svi se prezivaju Abazi.

Autor: nezavisne.com / avaz.ba

#Erduan Abazi

#Gradiška

#Sarajevo

#UBISTVO