Lekari se bore za život 55-godišnjeg Prnjavorčanina

Lekari Univerzitetsko kliničkog centra u Banjaluci bore se za život 55-godišnjeg Drage K. (55), iz Prnjavora, koji je zadobio teške povrede kada ga je pregazio traktor koji je pokušao da upali uz pomoć kablova.

Službenici Policijske stanice Prnjavor u sredu su postupili po prijavi dežurnog lekara prnjavorskog Doma zdravlja da se za lekarsku pomoć obratilo lice D.K, kojem su zadnji točkovi traktora prešli preko tela.

On je zadobilo teške telesne povrede i zbrinut je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

D. K. je uz pomoć kablova pokušao da upali traktor, u sredu oko 11 časova, u dvorištu svoje kuće u Šereg Ilovi, kod Prnjavora.

Drago je pokušao upaliti traktor uz pomoć produžnih kablova za startovanje, tako što je jedan kraj spojio za akumulator a drugi za motor. Međutim traktor je bio u brzini i kada ga je upalio, on se pokrenuo i udario ga, te oborio na tlo i zadnjim točkovima prešao preko njega, u predelu kukova. Lekari se bore za Dragov život – navodi izvor upućen u ovu nesreću.

Autor: redportal.rs

#BANJALUKA

#Prnjavor

#Republika Srpska

#Traktor

#nesreća