Supruga lakše povređena

BANjALUKA: Žena iz Srbije, čiji identitet nije saopšten, lakše je povređena kada je iskočila iz voza u pokretu na železničkoj liniji Doboj-Banjaluka u mestu Peulići između Prnjavora i Čelinca, potvrđeno je Glasu Srpske.

To se desilo 20. avgusta, a pre žene je iz voza u pokretu iskočio njen suprug, koji je prošao bez povreda. Oni su to učinili, kako su objasnili, jer su promašili stanicu, pa su tako hteli da izađu.

- Radi se o starijem bračnom paru iz Srbije. Trebali su da izađu u mestu Vijačani, a kada su shvatili da su promašili stanicu, oni su odlučili da iskoče iz voza. U trenutku kada je voz kretao iz Peulića prvo je iskočio muškarac koji je pozvao suprugu da požuri. Ona je skočila i uganula nogu. Kondukter ih je upozoravao da to ne čine i zakočio je voz. Prava je sreća da nije došlo do težih posledica - rekli su u Železnicama Republike Srpske.

Žena je prevezena vozilom Hitne pomoći u bolnicu, gde joj ukazana pomoć. Ovaj portal nezvanično saznaje da su supružnici priznali u policiji da su sami iskočili iz voza i da se kaju zbog toga. Istakli su da su da su to učinili jer su promašili stanicu, te da su mislili da neće biti nekih posledica jer je voz išao sporije.

Autor: Nebojša Tomašević

#BANJALUKA

#supružnici

#voz